Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

Black Friday 2019 Sale

000
DAGEN

00
UUR

00
MINUTEN

00
SECONDEN

We zien dat je al op zoek bent naar Black Friday-koopjes! We zijn dol op je enthousiasme, maar net als je verjaardag vindt dit speciale evenement slechts eenmaal per jaar plaats (snif). Je geduld wordt uiteindelijk beloond, toch? Ga nog niet weg, blijf en sla je slag en sla een nieuwe garderobe in... of 10 met onze laatste aanbiedingen en kortingen.

We houden net als jij wel van een koopje! Trakteer jezelf maar eens - je verdient het... Er zijn aanbiedingen in elke afdeling waaronder Dames, Heren, Kids en Baby. Of het nu een nieuwe jurk is die je zoekt, een winterjas, of een paar schoenen voor je man? Laat dat maar aan ons over. Bekijk onze website vandaag voor de beste Black Friday kleding aanbiedingen hier bij River Island.

Als je echt niet kunt wachten tot Black Friday, bekijk dan hier onze huidige Sale.

Wat is Black Friday?

Het grootste en beste winkelevenement van het jaar! Black Friday, afkomstig uit de VS, is een jaarlijks evenement waarbij winkeliers hun prijzen verlagen, oftewel de beste dag voor slimme shoppers en koopjesjagers zoals jij! De afgelopen jaren is het al snel de drukste winkeldag van het jaar geworden, zowel online als in de winkels, zodat je kunt profiteren van een koopje vanuit het comfort van je eigen huis of ons persoonlijk kunt bezoeken.

Bereid je voor

Als je online shopt of naar de winkel gaat, het kan je allemaal wat te veel worden (we hebben allemaal die video's wel gezien van mensen die onder de voet worden gelopen door hysterische koopjesjagers). Dus stel een goed plan samen om het meeste te halen uit Black Friday 2019. Hier zijn onze tips en trucs:

1

Kijk van te voren vast naar artikelen die je wilt kopen op de grote dag. Zo geef je niet teveel geld uit aan dingen die je niet echt wilt hebben of nodig hebt.

2

Als je online shopt, kun je de functie van verlanglijstjes gebruiken zodat je een overzicht hebt van de artikelen die je in je winkelwagen wilt leggen voordat anderen ze voor je neus wegkapen. Houd onze sociale kanalen in de gaten om te zien wat we voor je in spé hebben voor de Black Friday-dagen - we verrassen je graag met mooie artikelen!

3

Als je naar de winkel gaat: vergeet dan geen ADEM TE HALEN! Neem er de tijd voor en laat je niet meeslepen in de chaos. Het moet een leuke dag zijn om van te genieten!

4

En als laatste: deel je koopjes met ons via #ImWearingRI. We vinden niets leuker dan jou te zien in je favoriete RI-looks!

En klaar is Kees! Bereid jezelf nu alvast voor op de grote dag door een kijkje te nemen bij de nieuwe artikelen!

Meer lezen

;