Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

Heren - Design forum

River Island Design Forum is terug deze lente/zomer18 met een direct te dragen collectie van 11 kledingstukken, ontworpen door het Britse herenmerk Blood Brother. Blood Brother is opgericht in 2012 en combineert hedendaagse modeontwerpen met comfort en functionaliteit. Geavanceerde printtechnieken en stoffen, en referenties aan vintage streetwear zijn het uitgangspunt geweest voor deze collectie. Denk aan urban-living met slogans van de straat, CCTV-testbeeld en een afwijkend kleurenpalet met opvallend oranje accenten.

INSPIRATIE
Heren - Design forum
River Island Design Forum is terug deze lente/zomer18 met een direct te dragen collectie van 11 kledingstukken, ontworpen door het Britse herenmerk Blood Brother. Blood Brother is opgericht in 2012 en combineert hedendaagse modeontwerpen met comfort en functionaliteit. Geavanceerde printtechnieken en stoffen, en referenties aan vintage streetwear zijn het uitgangspunt geweest voor deze collectie. Denk aan urban-living met slogans van de straat, CCTV-testbeeld en een afwijkend kleurenpalet met opvallend oranje accenten. INSPIRATIE

Sorry

We hebben heel goed gekeken, maar konden geen zoekresultaten vinden.

Wat je kunt doen:

De spelling controleren... We proberen te raden wat het woord moet zijn, maar in dit geval is dat klaarblijkelijk niet gelukt.
Probeer wat je zoekt op een andere manier te omschrijven.

Inspiratie nodig?


;