Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

AMELIE /MID-RISE SUPERSKINNY

Onze superskinny jeans geïnspireerd door ontwerpers zijn gemaakt van stretchstof voor comfort, kwaliteit en stijl die het onmogelijk zullen maken om niet te laten zien wat je in huis hebt. Met een mid-rise snit en superskinny pijpen, en verkrijgbaar met verschillende wassingen en afwerkingen, waaronder rips en distressed panelen, geeft de Amelie jeans jou een steuntje in de rug [letterlijk]..

DENIM PASVORMEN
amelie mid-rise
AMELIE / MID-RISE SUPERSKINNY Onze superskinny jeans geïnspireerd door ontwerpers zijn gemaakt van stretchstof voor comfort, kwaliteit en stijl die het onmogelijk zullen maken om niet te laten zien wat je in huis hebt. Met een mid-rise snit en superskinny pijpen, en verkrijgbaar met verschillende washes en afwerkingen, waaronder rips en distressed vlakken, geeft de Amelie jeans jou een steuntje in de rug [letterlijk]. SKINNY JEANS HIGH WAISTED JEANS JEGGINGS BOYFRIEND JEANS FLARE JEANS DENIM SHORTS STRAIGHT / SLIM JEANS RIPPED JEANS DENIM FITS

amelie mid-rise

We hebben heel goed gekeken, maar konden geen zoekresultaten vinden.

Wat je kunt doen:

De spelling controleren... We proberen te raden wat het woord moet zijn, maar in dit geval is dat klaarblijkelijk niet gelukt.
Probeer wat je zoekt op een andere manier te omschrijven.

Inspiratie nodig?


;