Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

Becca voor dames

Becca/Mid-rise

De boyfriend jeans is al een vaste favoriet in onze garderobe, maar het wordt nu hoog tijd om de Becca boyfriend short toe te voegen aan je lente-/zomerstijl. Met zijn halfhoge taille en ruimvallende pasvorm is het een favoriet om te dragen op een casual dag. Of je nu gaat voor een authentieke blauwe wash, een model met rafels en patches of een distressed stijl met acid wash, je vindt hier een look die bij jou past.

Becca voor dames
Becca/Mid rise De boyfriend jeans is al een vaste favoriet in onze garderobe, maar het wordt nu hoog tijd om de Becca boyfriend short toe te voegen aan je lente-/zomerstijl. Met zijn halfhoge taille en ruimvallende pasvorm is het een favoriet om te dragen op een casual dag. Of je nu gaat voor een authentieke blauwe wash, een model met rafels en patches of een distressed stijl met acid wash, je vindt hier een look die bij jou past. BOYFRIEND SHORT HALFHOGE HOTPANTS SHORT MET HOGE TAILLE HOTPANTS MET HOGE TAILLE

Sorry

We hebben heel goed gekeken, maar konden geen zoekresultaten vinden.

Wat je kunt doen:

De spelling controleren... We proberen te raden wat het woord moet zijn, maar in dit geval is dat klaarblijkelijk niet gelukt.
Probeer wat je zoekt op een andere manier te omschrijven.

Inspiratie nodig?


;