Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

FTBC voor dames

River Island X Fashion Targets Breast Cancer

Vol trots zijn we voor het 21e jaar een samenwerking aangegaan met Fashion Targets Breast Cancer om de collectie Fashion Strong samen te stellen. Een driedelige editie bestaande uit een pullover met choker en slogan, oversized T-shirt en zwarte jeans, 30% van elk verkocht item gaat direct naar Breast Cancer Now om cruciaal onderzoek te financieren. Door de collectie, gepresenteerd door onze vriendin Lilan Parsons, te dragen maak je deel uit van een beweging met ongelooflijke vrouwen die de strijd tegen borstkanker steunen.

FTBC voor dames
River Island X Fashion Targets Breast Cancer. Vol trots zijn we voor het 21e jaar een samenwerking aangegaan met Fashion Targets Breast Cancer om de collectie Fashion Strong samen te stellen. Een driedelige editie bestaande uit een pullover met choker en slogan, oversized T-shirt en zwarte jeans, 30% van elk verkocht item gaat direct naar Breast Cancer Now om cruciaal onderzoek te financieren. Door de collectie, gepresenteerd door onze vriendin Lilan Parsons, te dragen maak je deel uit van een beweging met ongelooflijke vrouwen die de strijd tegen borstkanker steunen. LEES DE BLOG

Sorry

We hebben heel goed gekeken, maar konden geen zoekresultaten vinden.

Wat je kunt doen:

De spelling controleren... We proberen te raden wat het woord moet zijn, maar in dit geval is dat klaarblijkelijk niet gelukt.
Probeer wat je zoekt op een andere manier te omschrijven.

Inspiratie nodig?


;