Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

harper

HARPER - SKINNY MET HOGE TAILLE

De Harper heeft een flatterende hoge taille en is de perfecte skinny jeans om het hele weekend van 's ochtends tot 's avonds te dragen. Deze skinny jeans met hoge taille is cropped bij de enkel en afgewerkt met distressed details voor een authentiek, gedragen gevoel. Combineer deze distressed jeans met hoge taille met alles van casual outfits tot hakken en een T-shirt met bandprint om uit te gaan.

harper
HARPER SKINNY MET HOGE TAILLE - De Harper is met zijn flatteuze hoge taille je onmisbare skinny jeans voor het weekend of 's avonds. Deze skinny jeans met hoge taille is cropped bij de enkel en afgewerkt met distressed details voor een authentiek, gedragen gevoel. Combineer deze distressed jeans met hoge taille met alles van casual outfits tot hakken en een T-shirt met bandprint om uit te gaan. VIEW ALL SKINNY JEANS HIGH WAISTED JEANS BOOTCUT / FLARE JEANS RIPPED JEANS DENIM SHORTS JEGGINGS STRAIGHT / SLIM JEANS BOYFRIEND JEANS

harper

We hebben heel goed gekeken, maar konden geen zoekresultaten vinden.

Wat je kunt doen:

De spelling controleren... We proberen te raden wat het woord moet zijn, maar in dit geval is dat klaarblijkelijk niet gelukt.
Probeer wat je zoekt op een andere manier te omschrijven.

Inspiratie nodig?


;