Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

In de plooi

Voor het geval je het hebt gemist, plooien zijn weer terug van weggeweest. Geen grote jaren 2000 plooien, maar kleintjes in accordeonstijl. Jawel, dit seizoen lopen we warm voor microplooitjes in de vouw. Een eigentijdse versie van een klassieke look - door deze smalle plooien krijgen jumpsuits, broeken en rokken net dat beetje meer. Combineer ze met een oversized pullover voor een chique, relaxte look of hou het slank met een aansluitende body.

plooien
Plooien graag Voor het geval je het hebt gemist, plooien zijn weer terug van weggeweest. Geen grote jaren 2000 plooien, maar kleintjes in accordeonstijl. Jawel, dit seizoen lopen we warm voor microplooitjes in de vouw. Een eigentijdse versie van een klassieke look - door deze smalle plooien krijgen jumpsuits, broeken en rokken net dat beetje meer. Combineer ze met een oversized pullover voor een chique, relaxte look of hou het slank met een aansluitende body.

plooien

We hebben heel goed gekeken, maar konden geen zoekresultaten vinden.

Wat je kunt doen:

De spelling controleren... We proberen te raden wat het woord moet zijn, maar in dit geval is dat klaarblijkelijk niet gelukt.
Probeer wat je zoekt op een andere manier te omschrijven.

Inspiratie nodig?


;