Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

Over ons

Hou van mode. Hou van River Island.

Met meer dan 60 jaren ervaring in moderetail is River Island een van de bekendste en meest geliefde merken in de winkelstraten.

River Island staat bekend om stijlvolle, betaalbare mode. Met unieke accenten zorgen we ervoor dat onze collecties zich onderscheiden van andere winkels. Onze klanten kunnen altijd op ons rekenen voor een geweldige look voor een avond uit en gelegenheidskleding, fantastische denim en prachtige tassen en schoenen. We zijn er trots op de perfecte winkel te zijn waar alles te vinden is voor een geheel nieuwe look van top tot teen.

Bij River Island streven we er altijd naar je nieuwe originele mode te bieden, met geweldig design als de kern van alles wat we creëren. Bijna al onze producten worden intern ontworpen en omdat ons ontwerpteam een van de grootste is in de moderetailbranche kunnen wij met trots elke week fantastische nieuwe mode aanbieden in de winkel en online.

Met meer dan 350 winkels in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en verder in Azië, het Midden-Oosten en Europa, en ook zes speciale online sites die in vier munteenheden werken, is het tijd om te gaan winkelen!

;