Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

13 manieren om zeker te weten dat Love Island voor 100% een obsessie voor je is …

We hadden ons nog zo voorgenomen dat we niet meegezogen zouden worden! Maar moet je ons nu zien, 3,5 weken in deze serie ...

You 'wash your hair' on the daily

Vergeet het maar lieve Tinder-jongen, sorry (maar niet heus) ex-collega, ik kan echt niets plannen na 9 uur 's avonds. Bel me over 4 weken maar weer eens.

Spoedcursus nieuw Engels

Was 'muggy' ooit een sporadisch gebruikte term voor bepaalde weersomstandigheden, nu is het een vast onderdeel van je Engelse vocabulaire. Je vraagt je constant af waarom je liefdes niet 'ns wat harder 'graften' en je bent je hyperbewust van 'melty' gedrag en en 'ick'-gevoelens. (Zo niet, bekijk dan de volgende afleveringen op ITV).

Je vraagt je af wie jouw 'type' nu echt is

Oké, op papier is hij (of zij) misschien precies jouw type, maar wil je echt alles op één paard wedden alleen maar omdat iemand de perfecte haarkleur heeft en leuk kan babbelen? Niet dus!

Your chat is popping off

Je hebt je oplader om precies 9 uur 's avonds bij de hand want je groepchat gaat gegarandeert af. Als je het niet bijhoudt kun je onmogelijk alle administratie aan die gepaard gaat met de 418 meldingen van toen je niet bereikbaar was.

You’re making new friends (and enemies)

Alle gesprekken draaien nu om het eiland en je praat met iedereen die ook aan deze hype meedoet. Het nieuwe meisje op kantoor, de facebookvriend die je al 6 jaar niet meer gesproken hebt - hoi, even over Camilla ... - sorry, wat zeg je, je hebt GEEN PROBLEEM met Jonny's gedrag? *vriend verwijderen en blokkeren*

Nu ken je het gevoel van haat

Ja, het gaat over Jonny. Je staat bovenaan het lijstje jochie! Als je Camilla nog een keer aan het huilen maakt komen we in opstand. Je wordt zonder pardon uit de villa gezet - een kwestie van nationaal belang.

Je hebt niet genoeg opslagcapaciteit

Sorry schat, ik wil je best die leuke foto van ons opsturen maar er is veel teveel Love Island waar ik eerst doorheen moet scrollen. Ik heb wel een te gekke 'Camilla in a world of Ambers', vind je dat wat?

You’re IRL relationships are suffering

Om de een of andere reden is het geluk van Camilla en Montane (of Camtana als je daar de voorkeur aan geeft) belangrijker dan je eigen geluk. Afspraakjes, partners ... geef ons een beetje ruimte terwijl we ons focussen op wat echt belangrijk is!

Zaterdag is het ergst

Wat worden we nu precies geacht te doen op zaterdagavond? Vrienden ontmoeten, uitgaan ... ben je helemaal gek? Ik kijk liever de Hot List, misschien laten ze wel een paar nieuwe beelden zien van Montana die aan het snacken is.

Your Spotify playlist is blazing

Je hebt de herhaalknop voor Blazing Squad gevonden en verontschuldigt je er niet eens voor. Iemand anders die graag na de show nog even samen iets doet? Zie je bij de crossroads (!) Marcel, cool als je Gabby ook meebrengt.

Je verbergt je zoekgeschiedenis

Ik heb helemaal geen probleem! Ik heb NIET op Google gezocht of Jess echt met Mike heeft geslapen, of alle eilanders op Instagram gevolgd, of eindeloos foto's van 'voor-en-na' bekeken of uitgevonden in welke salon Kem werkt. Ik zwéér het.

Je wordt nu al nerveus

Maak je je nu al zorgen over hoe je die enorme leegte die het eiland achterlaat gaat opvullen in je leven? Vraag je je af of iemand een hulplijn opzet, ben je bang dat je niets hebt om samenhorigheid met je collega's te creëren? Wij. Voelen. Je.

Door de knieën voor de hurkzit

Er wordt momenteel veel met de billen bloot gegaan (Montana weer) en dan zijn er natuurlijk ook nog de vijf hoog uitgesneden outfits met diep décolleté die je net voor je vakantie hebt besteld.

Ga voor de Love Island-vibe ...

reacties op blogs ondersteund door Disqus
;