Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

Everyday Heroes: Dames, hoe draag je die van jou?

Vanwege een overweldigende populariteit zijn ze terug! Onze everyday heroes zijn de fundamenten van jouw seizoen garderobe. Voor AW hebben we de hulp van onze stylisten ingeroepen om jou te laten zien hoe versatiel deze stukken zijn. Met hun eigen draai op de belangrijkste items voor herfst; ontmoet Tia, Simran en Florence.

Tia Ward

Lifestyle blogger met een serieuze wanderlust, Tia Ward, is onze urban stijl koningin. Haar stad attitude gemengd met felle eiland kleuren en natuurlijk haar levenslust geeft RI een sassy energie waar we simpelweg van houden!

 

Vertel ons wat je doet?

Ik ben een digitale influencer en lifestyle blogger! Ik heb ook een YouTube kanaal.

Wat vind je het leukst aan je werk?

De vrijheid die het me geeft – ik kan werken van welke plek dan ook zolang er maar internetverbinding is en content creëren van de verste bestemming ter wereld.

Wat is je grootste passie?

Authentiek zijn; content creëren die ertoe doet. Het is zo saai om overal dezelfde content te zien. Ik houd van mensen en van betekenisvolle gesprekken die ons aan het denken zetten.

Wie/ wat inspireert je?

Reizen en gesprekken met mensen – jong en oud, opgevoed door het system of de straat; iedereen die je ontmoet kan je iets leren.

Wie zijn jouw everyday heroes?

Mijn oma, ze is een geweldige vrouw! Ze kwam naar dit land met niks en heeft ons hele gezin opgevoed en ondersteund.

Beschrijf je stijl in drie woorden...

Eclictisch, urban en on-verontschuldigend mezelf


Wat betekent persoonlijke stijl voor je?

Persoonlijk stijl voor mij is precies dat - persoonlijk. Wat mij betreft zou je je niet moeten laten lijden door trends. Ontdek welke jij leuk vindt en welke bij je past en voeg ze dan toe aan je garderobe!

Tia’s Selectie

Simran Randhawa

London's meisje en editor van gal-dem zine, Simran is Maleis-Indisch en brengt een rijke geschiedenis aan in haar AM tot PM stijl. Haar pro-vrouw stijl komt compleet tot recht in een mix van haar kracht en vrouwelijkheid.

Vertel ons wat je doet…

Ik ben een editor bij gal-dem, check het als je het nog niet kent. Ik werk als model en ik ben een gepassioneerde content schrijver.

Wat vind je het leukste aan wat je doet?

De afwisseling, geen enkele dag is hetzelfde. Dat kan af en toe onrustig zijn maar het houd het in ieder geval spannend.

Wat is je grootste passie?

Vrouwen in staat stellen te doen wat ze willen doen en dat ze niet aan een bepaald mal moeten voldoen om geaccepteerd te worden.

Wie/ wat inspireert je?

Alle vrouwen in mijn leven! Ik ben gezegend om zoveel verschillende en getalenteerde vrouwen om me heen te hebben die allemaal ongelofelijke dingen doen. Het inspireert me om te zien hoe ze elke dag weer overwinningen maken.

Wie zijn jouw everyday heroes?

Mijn moeder, mijn beste vriend en de gal-dem meisjes.

Beschrijf je stijl in drie woorden…

Ethnisch geïnspireerde straatstijl

Wat betekent persoonlijke stijl voor jou?

Het betekent niet bang zijn om jezelf uit te drukken - het gaat veel verder dan kleren, het gaat ook om je haar, je accessoired en hoe je jezelf draagt. Je moet doen waar JIJ je goed bij voelt en dat je meest authentieke zelf uitdrukt.

Simran’s Selectie

Florence Rose 

Onze girl next door (als je bijvoorbeeld in een Oost-London warehouse woont) is een model en MUA in training. Ze geeft ons serieuze beauty en stijl goals! Florence heeft de 'I woke up like this'- stijl onder de knie, maar ze rockt glam ook geweldig!

Vertel ons wat je doet…

Ik ben een mode, beauty influencer en make up artist in the making.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Ik houd ervan dat elke keer wanneer ik een nieuwe job heb, ik weer nieuwe mensen ontmoet en altijd met zoveel creatieven werk. Het is zo inspirerend en ik krijg de mogelijkheid om zoveel te leren.

Wat is je grootste passie?

Ik houd van kunst; ik leetr visueel en werk creatief dus zoveel vormen van kunst inspireren me. Ik heb het gevoel dat het plezier in de wereld brengt, en zonder kunst zou ik vandaag niet de persoon zijn die ik nu ben.

Wie/ wat inspireert je?

Mijn vrienden inspireren me het meeste. Ze zijn allemaal zo interessant en creatief, ze hebben hun eigen individuele stijl en zijn ontzettend getalenteerd. Ze inspireren me om een betere versie van mezelf te zijn.

Wie zijn jouw everyday heroes?

Sowieso RuPaul, hij is zo wijs, zowel mental als spiritueel en verdient alle glorie van wat hij heeft opgebouwd. Hij heeft een empire gebouwd op basis van jezelf zijn en zelf liefde. " Als je niet van jezelf kan houden, hoe gaat iemand anders dan in godsnaam van je kunnen houden?"

Beschrijf je stijl in drie woorden…

Leuk, comfortable en vintage

Wat betekent persoonlijke stijl voor jou?

De manier waarop je je kleed weerspiegelt je persoonlijkheid, dus het is geweldig om je eigen stijl te vinden. Met het verlopen van de tijd kan je stijl ook veranderen, en ook dat is leuk.

Florence’s Selectie

reacties op blogs ondersteund door Disqus
;