Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

Fashion Week Gids | London editie

Wat te doen wanneer het Fashion Week is en je geen Chanel 2.55 hebt gevuld met Front Row uitnodigingen? Je kan in je beste outfit bij de ingang van alle Fashion Week plaatsen hangen, wachtende op een paparazzi of je kan gewoon Londen ontdekken, editor stijl. Van de leukste cocktail bars tot de meest Instagram waardige plekken, hier is onze selectie van places to see and to be seen tijdens Fashion Week.

@Haberdasheryldn

Brunch

Een beetje buiten het centrum maar het compleet waard - als je een brunch wil met de A-lijst stempel van goedkeuring, ga dan naar Haberdashery in Stoke Newington. Celebs zoals Alexa Chung en Pixie Geldof zijn hier vaste klanten - het coole café serveert geprakte avo op vintage niet-bijpassend Chinees servies. Vroege vogels, wees er voor 10 uur 's ochtends en geniet van eender welk brunch menu met een heerlijke koffie voor £9.95. Spendeer daarna wat tijd in Stokie, er zijn een boel indie winkeltjes en talloze andere hangouts. Als je niks tegen een vroege borrel hebt, ga dan naar The Scolt Head pub, een andere favoriet van Alexa.

@godsownjunkyard

Je Insta Game

Laten we eerlijk zijn, neon borden hebben een moment van opleving en God's Own Junkyard is basically het neon nirvana. De man achter het licht is Chris Bracey, hij creëert al 37 jaar zijn iconische kunst en heeft cult status bereikt; David LaChapelle en Martin Creed o.a. behoren tot zijn fan base. Als je nog meer bewijs nodig hebt van zijn fashion kudos, Vogue heeft een killer cover geschoten die het pad heeft geplaveid voor vele glossy editorials sinds. Ga in het weekend wanneer The Rolling Stone Café open is en vergeet niet je eigen persoonlijke fotograaf mee te nemen of een BFF die net alsof wil doen.


Naarstig op Zoek Naar een Skyline

De London Skyline is iconisch dus stop wat moeite in het plannen van de perfecte view. Natuurlijk kan je naar The Shard of een tripje maken naar de London Eye, maar ons favoriet is 'blue sky thinking' en is gratis! In centraal London is er niks dat beter dan de Sky Garden, vooral tijdens zonsondergang. In een grote glaze dome zijn er drie niveaus aan prachtige tuin, met een observatie deck en een open lucht terras. Tickets kunnen gekocht worden op maandagen, maar wees er snel bij voordat ze uitverkocht zijn! Hackney's Netil360 is ook het noemen waard, met zijn eigen dakterras hond Tres is dit een creatieve hub met onmisbare panoramische uitzichten.

@sg_skygarden

De Garderobe Wissel

Als je plots je outfit van dag tot nacht moet laten overgaan, of je wil simpelweg de London look bereiken voor jouw bezoekje, ga dan naar onze Marble Arch winkel. Ons Style Studio team zal je trakteren op een gratis styling sessie plus complementair; bubbels! Relax en laat onze top stylisten het harde werk doen en jouw perfecte aandachttrekkende outfit creëren. Klaar voor de paparazzi!

@paperfashion

Urban Jungle

Als je op een zondag London bezoekt en je wilt een pauze van Londen's non-stop ritme, ga dan naar The Barbican Conservatory. Ze hebben 2000 soorten tropische planten, inclusief een aantal zeer fashionable cacti en kleine meertjes met exotische vissen; komt tot rust en vul je insta.

De Beste Buurt

Als je een zwak hebt voor designer kleren maar je wil je creditcard niet breken, ga dan naar Pimlico en check de vintage winkeltjes. We kunnen geen Gucci en Dior garanderen, maar je zult absoluut wat kwaliteit items vinden aan een fractie van de prijs. Terwijl je natuurlijk kan genieten van de schattige bakstenen townhouses en gezellige cafés, en neem een tour van de Tate Britain om je creativiteit naar buiten te halen.

Via Giphy.com

@tonightjosephine

Cocktailuurtje

Zie het leven door een rosé gekleurd glas. Op naar Josephine! Van de neon entree tot het iconische gebruik van slogans en signature Violet Femme; een paarse cocktail - je moet deze plek kennen als je een milennial bent. Om de hoek van het Waterloo station, deze bar is vernoemd naar Josephine De Beauharnais, voormalige vrouw van Napoleon en hedonistisch 18e eeuwse 'it girl'. We hebben nog een tip voor je, als je een strak budget hebt ga tussen 17:00 - 19:00 voor 2-4-1 cocktails of prosecco, gebruik dan je £10 voucher (alleen even aanmelden om deze te ontvangen) voor een laatste gratis cocktail!

reacties op blogs ondersteund door Disqus
;