Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

#ImWearingRI: Festival Look book ft. Q Mike

Laten we eerlijk zijn, tot nu toe is de zomer compleet onvoorspelbaar geweest. Weten in wat voor kleren je het huis uit moet is elke dag weer een perikel… Maar maak je niet druk, we hebben nog steeds het einde van de zomervakantie en een paar festivals voordat de zomer officieel voorbij is. En zon of geen zon, we zijn vastberaden om er het meeste van te maken. Voor het laatste festival lookbook van het seizoen vroegen we onze London gebaseerde blogger en fotograaf en #MrLevitation zelf, Q Mike om zijn tips te delen voor de beste festival stijl...

Mike zijn top tips:

1. Pak je koffer met comfort in gedachten. Voor mij draait het allemaal om de juiste sweatshirts, shirts en T-shirts. Ga voor donkere kleuren, die helpen je de vlekken die je oploopt op een festival te verbergen.

2. Een distressed jeans is perfect voor wanneer het regent en modderig is. Vooral een goeie zwarte skinny jeans is een must-have voor deze situaties.

3. Een zwart leren of denim jack werkt met eender welke outfit en is een no-brainer voor het altijd onvoorspelbare Nederlandse weer.

4. Vergeet de accesoires niet! Denk aan metalen armbanden, ronde vintage zonnebrillen en aviator brillen. Meer is meer!

Geïnspireerd door Mike’s outfit of heb je je eigen festival stijl gecreëerd met RI? Laat ons zien hoe je jouw outfit draagt op Instagram met de hashtag #ImWearingRI

reacties op blogs ondersteund door Disqus
;