Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

Terug naar School: verwachtingen vs. realiteit

Zomervakantie is geweldig, toch? Leuke plannen en lekker zonnebaden! Waarom vervelen we ons nu dan al? We willen terug naar school! Niet om te leren en studeren natuurlijk maar gewoon omdat we iedereen missen en onze fam beu zijn na een hele zomervakantie. Doe je handen in de lucht als je dit gevoel begrijpt. Want (zoals zomer) is de realiteit ooit echt zo goed als die geweldige verwachtigen

Je zal zo super georganiseerd zijn

Verwachting

Geen verloren opdrachten of pennen met afgekauwde uiteindes meer, dit is een hele nieuwe en georganiseerde jij. We hebben het over een net ingepakte tas die de avond tevoren al klaarstaat, de folder geordend op kleur en onderverdeeld in onderwerpen, bij elkaar passende pennen, pennenzak en aantekening boekje… absolute bureau goals!

Realiteit

Het zal niet lang duren voordat je je hand in je tas steekt en het een verassing is wat je eruit haalt, het kan je agenda zijn of een vergeten banaan van vorige week… En die bijpassende pennen, pennenzak, aantekeningsboekje… Je bent al drie pennen kwijt, en de vierde is opengebroken en heeft vlekken op je pennenzakje achtergelaten.

Je zal er extra cute uitzien op je eerste dag (en elke dag daarna)

Verwachting

Je plant je beste outfit de avond van tevoren zodat elke dag een winnende look is. Je bent een kei in perfecte make-up en je staat op tijd op om die perfecte terug-naar-school haarstijlen te fixen.

Realiteit

Zero planning takes place… between your group chat and Netflix commitments, there's barely time to brush your teeth. You think about getting up early but 'snooze' is too tempting. Best option? Dry shampoo, a 'messy' pony and mascara applied (as well as can be expected) on the bus.

Jij en je gang moeten zsm bijpraten!

Verwachting

Je bent een hele zomer gescheiden geweest dus de reunie in de gang wordt EPISCH! Zo veel jongens roddels, drama en grappige verhalen om elkaar te vertellen. Dit is pas het begin van alle geweldige gesprekken die je elke dag zal hebben…

Realiteit

Je spendeert drie minute om Love Island te bespreken en realiseert je dat je alles al besproken hebt… Alles wat er is gebeurd heb je al uitgebreid besproken op FB, IG en Snapchat. Je kijkt allen naar je telefoon voor nieuwe discussie onderwerpen tot de eerste bel.

Iedereen zal je zomer transformatie opmerken

Verwachting

Je dramatische lange bob zal je er zo chique en volwassen doen uitzien, niet te vergeten die glorieuze post zomer glans. Zoals een make over scene van alle teen films ooit, niemand zal je ongelofelijke transformatie geloven… Kom maar op met de vlinderjaren.

Realiteit

De tan waar je de hele zomer zo hard voor hebt gewerkt is nu langzamerhand weggevaagd en je oranje handen verklappen dat je naarstig met brons crème geprobeerd hebt om dat kleurtje niet kwijt te raken. De bob is niet makkelijk om te stylen, de tijdschriften en je kapper hebben tegen je gelogen. Je ziet er weer hetzelfde uit, minus de dode uiteinden in je haar…

Vooral je crush

Verwachting

Hij zal eindelijk zien dat jij dat meisje bent… het meisje van zijn dromen. Je stapt over naar de volgende fase - van obsessief zijn naam in je notebook schrijven tot daadwerkelijk een gesprek met hem te hebben. Je zal waarschijnlijk officieel een koppel zijn tegen het einde van de eerste week.

Realiteit

Voortgang… hij weet dat je bestaat… hij vraagt je…. Waarom je naar hem staarde bij de registratie en vraagt vriendelijk of je daarmee op wil houden! Dus, jij hebt een nieuw kapsel en hij heeft een nieuw vriendinnetje. Maar wacht, wie is die nieuwe jongen en wat voor conditioner gebruikt hij voor die prachtige lokken?

Je bent een kei bij de lunch

Verwachting

Geen kantine frieten meer, je gaat je lunch thuis voorbereiden en waarschijnlijk een van die schattige bento boxjes kopen. Elke dag zal een instagram waardige maaltijd worden, en zo gezond!

Realiteit

Zei er iemand "frieten"?

reacties op blogs ondersteund door Disqus
;