Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

De vakantie is geboekt en de groepschat is aangemaakt - de zomer is officieel in aantocht. En met de volgende handbagagetoppers zit je dit seizoen helemaal goed.

Het aansluitende poloshirt is dit keer voorzien van subtiele strepen en een nette gebreide look, zodat je hem overdag en 's avonds kunt dragen. Een coole keuze voor het weekend.

SHOP POLO'S
SHOP POLOSHIRTS

De perfecte match. De set om naar rechts te swipen. Prints charming? Ja, zeker wel. Maak er een chique combi van met een paar loafers of draag de items apart, maar ze mogen zeker niet ontbreken in je koffer.

SHOP SETS SHOP OVERHEMDEN
SET

Dit luxe statement wil je zeker maken dit seizoen. Combineer met een eenvoudig T-shirt en je favoriete jeans. Precies wat je nodig hebt voor een zomerse avond.

SHOP JACKS
SHOP JACKS

Maak kennis met de nieuwe kleur voor je zomerchino's. Ga voor contrast door te kiezen voor een combinatie met een marineblauwe polo of houd het simpel met een wit overhemd.

SHOP SHORTS
SHOP SHORTS

Denim krijgt niet op tijd voor die hogere temperaturen een broodnodige opfrisser. Ga voor een compleet witte look met een bijpassend jack, jeans en T-shirt.

SHOP DENIM JACKS SHOP ALLE HEROES
SHOP DENIM JACKS
;