Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

Werkt jouw garderobe net zo hard als jij? De collectie van het nieuwe seizoen maakt grootse stijlstatements met iconische essentials. Ieder stuk is een overachiever ... Klinkt uitsloverig? Misschien, maar we willen het allemaal hebben!

De
Het

RIO
OVERSHIRT

Het overshirt is het nieuwe jack en geeft 'even snel iets aanschieten' een nieuwe betekenis. Onze overshirt-collectie is over de top, maar op een goede manier. Beschikbaar in ruitjesprint, denim en wol. Weer-app checken wordt overbodig want het overshirt is 100% weersverwachting-proof van de vroege kop koffie tot de late lunch. Ri zou ... het combineren met iets gebreids, jeans en sneakers. Fedora optioneel.

De

SEOUL
SET

Wie de nieuwste trends op de voet volgt weet dat de bijpassende set onvermijdelijk is. We hebben het niet over het trainingspak maar zijn chiquere broer. Met een jersey finish voelt het net zo comfortabel als een klassiek sportpak maar dan met de stijlknop op tien. We hebben zelfs een bijpassend gilet voor als je 110% wilt gaan. Draag deze set van meeting tot nachtclub. RI zou ... het simpel houden met een klassiek wit T-shirt en sneakers.

De
Het

TAMAR
JACK

TAMAR
JACK

Dit is niet gewoon een jack. Deze op Westerns geïnspireerde essential vervangt zowel de klassieke blazer als het suede jack en is dé musthave van dit seizoen. Het combineert vintage met cool in precies de juiste verhouding en is gemaakt van gestructureerde jersey. Dit is de finishing touch die je nodig hebt tijdens het stappen, of hou het low-key met een jeans of joggers. RI zou ... het éénkleurig houden met een geheel marineblauwe look.

De

MONTREAL
PULLOVER

De trui is onvermijdelijk. Vroeg of laat kom je niet om haar heen. En er zijn twee categoriën: de eens-per-maand-trui en de kan-geen-dag-zonder. Introduceer iets nieuws in je alledaagse kledingroulatie met de Zip Front Knit. Niet alleen eenvoudig zwart met een ronde hals, maar een veelzijdig kledingstuk waar je op het punt staat heel vertrouwd mee te raken ... RI zou ... deze dragen met een geruite broek en soksneakers

De
De

HARDY
BROEKEN

HARDY
BROEK

Stijl werkt! De utility broek bewijst dat. Deze hardwerkende essential haalt de stress uit het bedenken wat je aan moet. Praktisch en cool, het voldoet aan alle eisen van jouw weekenduniform voor het nieuwe seizoen en bewijst dat off-duty en on-trend prima samengaan. RI zou ... het chill houden met een trui met kleurvlakken en een gilet.

De
Het

NEO
JACK

NEO
JACK

Vergeet nepnieuws of nepvrienden, dit is het jaar van nepleren jassen. Dit jack van imitatiesuède, volledig gevoerd en met een borgkraag, wil je overal naartoe aan ('m afgeven aan de garderobemedewerker doet pijn). Is dit het extra laagje voor over je kantooroutfit? Neem je 'm mee uit met de jongens? Waar je ook gaat, dit is je nieuwe +1 op de gastenlijst. RI zou ... 'm dragen over een trui met ritsnek en skinny jeans.

Wardrobe

ICONS

Werkt jouw garderobe net zo hard als jij? De collectie van het nieuwe seizoen maakt grootse stijlstatements met iconische essentials. Ieder stuk is een overachiever ... Klinkt uitsloverig? Misschien, maar we willen het allemaal hebben!

;