Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

Algemene promotievoorwaarden

Gratis standaardbezorging

*Gratis standaardbezorging alleen geldig bij bestellingen van € 60 of meer. De korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen en is alleen beschikbaar op riverisland.nl voor een beperkte periode.

Gratis expresbezorging

*Gratis expresbezorging de volgende dag alleen geldig bij bestellingen van € 120 of meer. De korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen en is alleen beschikbaar op riverisland.nl voor een beperkte periode.

Click & collect

Gratis afhalen in een River Island-winkel wanneer jij het 'afhalen in winkel'-icoon selecteert bij het afrekenen. Alleen geldig op riverisland.nl

Nieuwsbrief

*10% korting alleen beschikbaar wanneer jij je aanmeldt voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Geldig op volledig geprijsde producten, uitverkoop en promoties zijn uitgezonderd. Geretourneerde producten worden vergoed tegen de betaalde aanbiedingsprijs op vertoon van een geldige bon. Aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties en kan niet gebruikt worden om cadeaukaarten te kopen. Korting geldt niet op bezorgkosten.

Sale

Tot 50% korting op mannen-, vrouwen- en kinderkleding online en in de winkel. Alleen geselecteerde stijlen. Geretourneerde artikelen worden vergoed tegen de betaalde aanbiedingsprijs op vertoon van een geldige bon. Aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties (bezorgpromoties uitgezonderd). Korting is niet van toepassing op de bezorgkosten van de website.

Herenkostuums - Koop er 4, bespaar 25%

*Koop 4 herenkostuums en bespaar 25%. Aanbieding is slechts een beperkte tijd geldig vanaf 01:00 op 1 mei, en alleen bij geselecteerde, volledig geprijsde artikelen. Geretourneerde producten worden vergoed voor de betaalde aanbiedingsprijs op vertoon van een geldige bon. Aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties (exclusief bezorgingspromoties).

20% korting op zomer-musthaves

Ontvang 20% korting op je aankoop bij besteding van € 60 of meer op volledig geprijsde dames-, heren-, en kinderkleding met code FACTOR20. Deze aanbieding geldt vanaf 00:00 op 22 mei 2018 tot 23:59 op 28 mei. Geretourneerde artikelen worden vergoed tegen de betaalde aanbiedingsprijs op vertoon van een geldige bon. Aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties (exclusief bezorgingspromoties). Korting geldt niet op bezorgkosten. Slechts één korting per aankoop per persoon.

;