Algemene promotievoorwaarden

Gratis Bezorging

*Click & collect: gratis afhalen in een River Island-winkel.

Gratis internationale standaardbezorging

* Gratis internationale standaardbezorging geldig op bestellingen van € 15 of meer. De korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen. De promotie is geldig vanaf 01:00 op 27 juni 2017 tot 00:59 op 1 Juli 2017.

Sale

* Krijg tot 50% korting op mannen-, vrouwen- en kidskleding online en in de winkel. Geretourneerde artikelen zullen aangenomen worden tegen de betaalde aanbiedingsprijs, op vertoon van een geldige bon. Aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties. Korting is niet van toepassing op de website's bezorgkosten. Enkel voor geselecteerde stijlen.

Herenkostuums – Koop 3 kostuums, krijg de vierde gratis

*Koop 3 volledig geprijsde kostuums en krijg de vierde gratis. Aanbieding geldig vanaf 03.04.17 om 01:00 tot 01.10.17 om 00:59. Geretourneerde producten worden vergoed voor de betaalde aanbiedingsprijs op vertoon van een geldige bon. Aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties. Alleen geselecteerde items.

Tot € 65 korting op herenkostuums

*Tot € 65 korting op herenkostuums. Alleen van toepassing op geselecteerde en volledig geprijsde items. Aanbieding geldig vanaf 01:00 op 2 mei voor een beperkte periode. Aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties. Korting geldt niet op bezorgkosten van de website.

20% korting op jongenskostuums

* 20% korting op geselecteerde kostuums voor jongens. De aanbieding is voor een beperkte periode geldig vanaf 17/05/2017 om 01:00 in de winkel en op riverisland.nl. Geretourneerde producten worden vergoed tegen de betaalde aanbiedingsprijs op vertoon van een geldige bon. Aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties. Korting geldt niet op bezorgkosten.

Verbeter je stijl met € 10 korting op breisels, shirts en broeken voor heren

*Krijg tot € 10 korting op heren breisels, shirts en broeken, enkel op geselecteerde artikelen. Aanbieding enkel online en voor een beperkte periode beschikbaar op bestellingen die geplaats worden vanaf 01:00 op 5 juli 2017. Korting is alleen geldig op volledig geprijsde artikelen. Aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties. Korting is niet geldig op de leveringskosten.

;