STANDAARDLEVERING
  CLICK AND COLLECT
  EXPRESSLEVERING

Algemene promotievoorwaarden

Gratis standaard bezorging

*Gratis standaardlevering alleen geldig op bestellingen van € 60 of meer. De korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen en is alleen beschikbaar op riverisland.nl voor een beperkte periode.

Gratis express bezorging

*Gratis expresslevering de volgende dag alleen geldig bij bestellingen van € 120 of meer. De korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen en is alleen beschikbaar op riverisland.nl voor een beperkte periode.

Gratis bezorging

*Click & collect: gratis afhalen in een River Island-winkel.

Nieuwsbrief

*10% korting alleen beschikbaar wanneer jij je aanmeldt voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Geldig op volledig geprijsde producten, uitverkoop en promoties zijn uitgezonderd. Geretourneerde producten worden vergoed tegen de betaalde aanbiedingsprijs op vertoon van een geldige bon. Aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties en kan niet gebruikt worden om cadeaukaarten te kopen. Korting geldt niet op bezorgkosten.

Sale

*Tot 70% korting op heren-, dames- en kinderkleding. Aanbieding geldt vanaf 23 december om 01:00 alleen online, en vanaf 26 december om 01:00 online en in de winkel, voor onbeperkte tijd. Geretourneerde producten worden vergoed voor de betaalde aanbiedingsprijs op vertoon van een geldige bon. Aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties. Korting geldt niet op bezorgkosten van de website. Alleen geselecteerde stijlen.

;