Algemene promotievoorwaarden

Aanmelden Nieuwsbrief

*10% korting alleen beschikbaar wanneer jij je aanmeldt voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Geldig op volledig geprijsde producten, uitverkoop en promoties zijn uitgezonderd. Geretourneerde producten worden vergoed voor de betaalde aanbiedingsprijs op vertoon van een geldige bon. Aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties en kan niet gebruikt worden om cadeaukaarten te kopen. Korting geldt niet op bezorgkosten.

Gratis Bezorging

*Click & collect: gratis afhalen in een River Island-winkel. Gratis standaardlevering alleen geldig op bestellingen van € 60 of meer. De korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen en is alleen beschikbaar op riverisland.nl voor een beperkte periode.

Sale

Krijg tot 50% korting op mannen-, vrouwen- en kidskleding online en in de winkel. Geretourneerde artikelen zullen aangenomen worden tegen de betaalde aanbiedingsprijs, op vertoon van een geldige bon. Aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties. Korting is niet van toepassing op de website's bezorgkosten. Enkel voor geselecteerde stijlen.

Herenkostuums – Koop 3 kostuums, krijg de vierde gratis

*Koop 3 volledig geprijsde kostuums en krijg de vierde gratis. Aanbieding geldig vanaf 03.04.17 om 01:00 tot 01.10.17 om 00:59. Geretourneerde producten worden vergoed voor de betaalde aanbiedingsprijs op vertoon van een geldige bon. Aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties. Alleen geselecteerde items.

Tot € 65 korting op herenkostuums

*Tot € 65 korting op herenkostuums. Alleen van toepassing op geselecteerde en volledig geprijsde items. Aanbieding geldig vanaf 01:00 op 2 mei voor een beperkte periode. Aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties. Korting geldt niet op bezorgkosten van de website.

20% korting op jongenskostuums

20% korting op geselecteerde kostuums voor jongens. De aanbieding is voor een beperkte periode geldig vanaf 17/05/2017 om 01:00 in de winkel en op riverisland.nl. Geretourneerde producten worden vergoed tegen de betaalde aanbiedingsprijs op vertoon van een geldige bon. Aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties. Korting geldt niet op bezorgkosten.

;