Anne Miek Kessels: #IHaveThisThingWithCroppedDenim

9 september 2016

Ultracoole blogger Anne Miek Kessels, kent het belang van een fantastische jeans. Ze komt uit Nederland en houdt van een minimalistische stijl. De basis van haar outfits wordt dan ook vaak gevormd door een paar items met een goede pasvorm. Volledig genezen van haar afkeer van denim in haar tienerjaren, kan ze er tegenwoordig geen genoeg van krijgen en heeft ze jarenlang besteed aan het uitpluizen van labels en merken om de perfecte pasvormen te vinden. Haar actieve lifestyle betekent dat comfort en stijl allebei noodzakelijk zijn, daarom kiest ze altijd voor cropped modellen. Kortere zomen raken niet verstrikt in fietsspaken en zijn de perfecte aanvulling op sneakers.

ANNE

Light wash jeans met rechte pijpen en borduursels Kaki aansluitend T-shirt met camouflageprint Kaki aansluitend T-shirt met camouflageprint Kaki aansluitend T-shirt met camouflageprint Kaki aansluitend T-shirt met camouflageprint Kaki aansluitend T-shirt met camouflageprint Kaki aansluitend T-shirt met camouflageprint Kaki aansluitend T-shirt met camouflageprint Zwarte brede fluwelen chokerketting Zwarte brede fluwelen chokerketting Zwarte brede fluwelen chokerketting Zwarte brede fluwelen chokerketting Zwarte brede fluwelen chokerketting Kaki aansluitend T-shirt met camouflageprint Zwarte lakleren Chelsea boots Zwarte lakleren Chelsea boots Zwarte lakleren Chelsea boots Zwarte lakleren Chelsea boots Zwarte lakleren Chelsea boots Zwarte lakleren Chelsea boots Zwarte lakleren Chelsea boots Zwarte lakleren Chelsea boots Zwarte lakleren Chelsea boots Zwarte lakleren Chelsea boots Light wash jeans met rechte pijpen en borduursels Light wash jeans met rechte pijpen en borduursels Light wash jeans met rechte pijpen en borduursels Light wash jeans met rechte pijpen en borduursels Light wash jeans met rechte pijpen en borduursels Light wash jeans met rechte pijpen en borduursels Light wash jeans met rechte pijpen en borduursels Light wash jeans met rechte pijpen en borduursels

SHOP DE LOOK

Kaki aansluitend T-shirt met camouflageprint Zwarte brede fluwelen chokerketting Zwarte lakleren Chelsea boots Light wash jeans met rechte pijpen en borduursels

Hoe draag jij je cropped jeans? Meng je in het gesprek door hieronder een reactie te plaatsen of ons een tweet te sturen met de hashtag #IHaveThisThingWithRIDenim.  

reacties op blogs ondersteund door Disqus

;