Campagne van SS17: maak kennis met de modellen...

15 februari 2017

Onze advertentiecampagne van SS17 is van start gegaan (we zien je deze zomer!) en we vinden het niet meer dan eerlijk dat de sterren van de show een waardige introductie krijgen. Maak kennis met de modellen...


INSTAGRAM

Leading lady Lindsey werd vroeger gepest om haar voluptueuze lippen en spleetje tussen haar tanden, maar de pestkoppen kregen het nakijken toen ze op 15-jarige leeftijd haar eerste modellenklus binnensleepte voor Vogue Italia.  Sindsdien is ze zeer populair en loopt ze wereldwijd modeshows voor bekende modehuizen. Ze is ook de ster van onze nieuwste advertentiecampagne, wellicht zijn we bevooroordeeld, maar naar onze mening heeft Linds het helemaal gemaakt. INSTAGRAM


Onze grote man Mikkel is geboren in Denemarken en werd gevraagd zijn modellendebuut te maken toen hij werkzaam was bij Acne Studios. Hij speelde ooit in een Marina and the Diamonds-video (ken je haar nog!?) en was model in campagnes van enkele van de grootste merken ter wereld. Deze blonde god is een lust voor het oog! 


Wil je onze modellen in actie zien? Bekijk hier de video met onze SS17-campagne.
reacties op blogs ondersteund door Disqus

;