Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

Werkt jouw garderobe net zo hard als jij? In de nieuwe seizoensselectie vind je alleen maar iconische essentials en grootse stijlstatements. Ieder stuk uit deze collectie is een overachiever. Klinkt uitsloverig? Misschien, maar we willen ze wel allemaal hebben!

De
Het

VALENTINA
GEWATTEERD JACK

VALENTINA
GEWATTEERD JACK

Net zo goed voor even naar de avondwinkel als een missie naar Mars, dit gewatteerde jack in ruimtereizigersgoud heeft een luxueuze voering van imitatiebont en stijlvolle heupriem. Goegekeurd door Valentina (de eerste vrouw op de maan). Tenminste, dat sterke vermoeden hebben wij. Wij zijn klaar voor de lancering van herfst/winter ... RI zou ... elke dag voor goud gaan met de Valentina aan.

De

SIENNA
JURK

O, dus jij wilt gigantisch veel style, maar dan zonder moeite? Wij ook! Daarom zijn we geobsedeerd door de Sienna-jurk. Als je even niet meer dan een knotje, mascara en platte schoentjes hebt dan is deze gooi-'m-aan-en-maak-meteen-indruk-jurk helemaal voor jou. Van de flatterende wikkelvorm tot de lange semi-doorzichtige mouwen en de ruches ... de Sienna doet al het werk voor je. RI zou ... de cowgirl in je wakker maken met een hoed met brede rand en laarzen.

De
Het

CAREY
OVERSHIRT

Dit iconische overshirt zegt: Ja ik heb ranch en JA, jij mag een weekendje langskomen. Deze overgooier is gemaakt van aaibaar zachtgeborsteld katoen en heeft een gigantisch pied-de-poule-motief, ofwel dé print van dit seizoen. Hij is warm genoeg om voor lichtgewicht jack door te gaan en de zakken zijn diep genoeg voor al je geheimen. RI zou ... dit over alles dragen: jeans, leren broek ... 't kan gewoon niet fout gaan.

De

DIANA
BLAZER

Okay, het mag gehoord worden: dit is niet zomaar een blazer, dit is een trail-blazer! Dit is jouw PA. Ze gaat naar jouw meetings, jouw borrels en mee uit in het weekend. Het label zegt boyfriend-fit, maar ondanks het relaxte silhouet heb jij baas-attitude. Cool in camelkleur, de neutral van het seizoen. RI zou ... de agenda bepalen met bijpassende broek, of met een jeans en de OOO aan.

De

ROSA
BLOUSE

Het wordt muisstil zodra jij de saloon binnenloopt in deze lichtgewicht top met wuivende mouwen en franje. De Rosa, een echte Island-original, zegt: Ik ben breezy, en dat is ze ook! De bloemenprint en hoge hals geven het de vintage touch waar we zo voor vallen. Dit kroonstuk maakt extra styling overbodig.  RI zou ... er iets stoers bij dragen zoals zwarte jeans en alle bijpassende hardware.

De
De

UMA
BROEKEN

UMA
BROEK

Laat zien wie de broek aan heeft. Deze iconische PU broek is gemaakt voor powerwalking maar slenteren mag ook, wat jij wilt! We zijn smoorverliefd om zoveel redenen, de plooi, de paperbag-fit, die luxe leerlook, de chic toelopende broekspijpen ... Als het gaat om het maken van een goede entree, dan is dit de Cadillac onder de broeken. Eentje uit de jaren '70. RI zou ... chocolade met caramelkleurige laagjes combineren ... zoals Farrah Fawcett.

De

NORMA
RECHTE JEANS

Er is een nieuw denim-icoon en hij is niet skinny! Straight heeft nu zijn moment. Waarom? Straight jeans zijn gewoon altijd cool en volledig authentiek (of ze zien er zo uit, er zit een beetje stretch in). Goed voor ... brunch, een date in de bios, een nachtje flink stappen, er is geen situatie die de straight jeans niet aan kan. RI zou ... 'm met een paar goede hakken combineren om de enkels te accentueren.

De

VILLANELLE
JAS

Heb je eigenlijk wel een outfit nodig als je jas er zo goed uitziet? Wat je ook draagt, dit is de kers op de taart. De chique robe-stijl heeft een dubbele knoopssluiting met luxueze goudkleurige knopen en een elegante ceintuur bij de taille, hiermee wil je de deur uit! Trek de kraag van weelderig imitatiebont omhoog (eventueel met zonnebril) en stap je favoriete spionnenroman binnen. RI zou ... laagjes in verschillende tonen gebruiken om alle aandacht op jezelf te vestigen.

De

GALORE
BLOUSE

Speel de hoofdrol in je eigen verhaal, en dat begint met een pussybow-bloes die van wanten weet. De Galore, zijdeachtig en met pofmouwen, is net zo vrouwelijk als edgy en niet geschikt voor kokerrokjes! Roze dragen betekent niet dat je geen badass-babe bent die precies weet wat ze wil. Wie heeft een held nodig als je er zelf een bent? RI zou ... de Galore opruigen met zwarte skinny jeans en laarzen met powerhakken.

De

CHRISTIE
TOP

Hoe groter de schouders, hoe groter de impact. Boss-babe Christie weet hoe de boodschap aankomt: ga voor structuur, kleur en wees niet verlegen! Deze powertop maakt het leegroven van Tess McGill's 1989-garderobe overbodig en succes is verzekerd met de geaccentueerde schouders van dit seizoen en extra brede heupriem.   RI zou ... Christie het woord laten doen, met een chic paar zwarte skinny jeans en hakken.

Wardrobe

ICONS

Werkt jouw garderobe net zo hard als jij? In de nieuwe seizoensselectie vind je alleen maar iconische essentials en grootse stijlstatements. Ieder stuk uit deze collectie is een overachiever. Klinkt uitsloverig? Misschien, maar we willen ze wel allemaal hebben!

De
Het

VALENTINA
GEWATTEERD JACK

VALENTINA
GEWATTEERD JACK

Net zo goed voor even naar de avondwinkel als een missie naar Mars, dit gewatteerde jack in ruimtereizigersgoud heeft een luxueuze voering van imitatiebont en stijlvolle heupriem. Goegekeurd door Valentina (de eerste vrouw op de maan). Tenminste, dat sterke vermoeden hebben wij. Wij zijn klaar voor de lancering van herfst/winter ...

dit gewatteerde jack in ruimtereizigersgoud heeft een luxueuze voering van imitatiebont en stijlvolle heupriem. De gewatteerde dikke jas heeft een statement gouden kleur, het ceintuur maakt de taille af en de capuchon met bont geeft een luxe uitstraling.

RI zou ... elke dag voor goud gaan met de Valentina aan.

JACKS
De

SIENNA
JURK

O, dus jij wilt gigantisch veel style, maar dan zonder moeite? Wij ook! Daarom zijn we geobsedeerd door de Sienna-jurk. Als je even niet meer dan een knotje, mascara en platte schoentjes hebt dan is deze gooi-'m-aan-en-maak-meteen-indruk-jurk helemaal voor jou. Van de flatterende wikkelvorm tot de lange semi-doorzichtige mouwen en de ruches ... de Sienna doet al het werk voor je.

Wil je er verzorgd stijlvol uitzien zonder enige moeite te hoeven doen? Wij ook! Daarom zijn we geobsedeerd door de Sienna-jurk. Met de flatterende overslag, de lange deels doorschijnende mouwen en de gelaagde zoom met ruches, doet deze jurk al het werk voor jou.

RI zou ... de cowgirl in je wakker maken met een hoed met brede rand en laarzen.

JURKEN
De
Het

CAREY
OVERSHIRT

Dit iconische overshirt zegt: Ja ik heb ranch en JA, jij mag een weekendje langskomen. Deze overgooier is gemaakt van aaibaar zachtgeborsteld katoen en heeft een gigantisch pied-de-poule-motief, ofwel dé print van dit seizoen. Hij is warm genoeg om voor lichtgewicht jack door te gaan en de zakken zijn diep genoeg voor al je geheimen.

Dit iconische overshirt zegt: Ja ik heb ranch en JA, jij mag een weekendje langskomen. en heeft een gigantisch pied-de-poule-motief, ofwel dé print van dit seizoen.

RI zou ... dit over alles dragen: jeans, leren broek ... 't kan gewoon niet fout gaan.

OVERSHIRTS
De

DIANA
BLAZER

Okay, het mag gehoord worden: dit is niet zomaar een blazer, dit is een trail-blazer! Dit is jouw PA. Ze gaat naar jouw meetings, jouw borrels en mee uit in het weekend. Het label zegt boyfriend-fit, maar ondanks het relaxte silhouet heb jij baas-attitude. Cool in camelkleur, de neutral van het seizoen.

Dit icoon is niet zomaar een blazer, het is een trendsetter. Omschreven als boyfriend pasvorm, maar laat dat je niet voor de gek houden, dit losse silhouet is een en al vrouwlijk. Cool in camelkleur, de neutral van het seizoen.

RI zou ... de agenda bepalen met bijpassende broek, of met een jeans en de OOO aan.

BLAZERS
De

ROSA
BLOUSE

Het wordt muisstil zodra jij de saloon binnenloopt in deze lichtgewicht top met wuivende mouwen en franje. De Rosa, een echte Island-original, zegt: Ik ben breezy, en dat is ze ook! De bloemenprint en hoge hals geven het de vintage touch waar we zo voor vallen. Dit kroonstuk maakt extra styling overbodig. 

Het wordt muisstil zodra jij de saloon binnenloopt in deze lichtgewicht top met wuivende mouwen en franje. Lichtgewicht met speelse ruche mouwen die prachtig dansen in de wind.

RI zou ... er iets stoers bij dragen zoals zwarte jeans en alle bijpassende hardware.

BLOUSES
De
De

UMA
BROEKEN

UMA
BROEK

Laat zien wie de broek aan heeft. Deze iconische PU broek is gemaakt voor powerwalking maar slenteren mag ook, wat jij wilt! We zijn smoorverliefd om zoveel redenen, de plooi, de paperbag-fit, die luxe leerlook, de chic toelopende broekspijpen ... Als het gaat om het maken van een goede entree, dan is dit de Cadillac onder de broeken. Eentje uit de jaren '70.

Laat zien wie de broek aan heeft. We zijn dol op deze iconische PU broeken om zoveel redenen, de plooi die de taille benadrukt, die luxe leerlook, de chic toelopende broekspijpen, ja, ja, ja, op alles ja.

RI zou ... chocolade met caramelkleurige laagjes combineren ... zoals Farrah Fawcett.

BROEKEN
De

NORMA
RECHTE JEANS

Er is een nieuw denim-icoon en hij is niet skinny! Straight heeft nu zijn moment. Waarom? Straight jeans zijn gewoon altijd cool en volledig authentiek (of ze zien er zo uit, er zit een beetje stretch in). Goed voor ... brunch, een date in de bios, een nachtje flink stappen, er is geen situatie die de straight jeans niet aan kan.

Er is een nieuw denim icoon ... aan de kant skinny jeans (we houden nog steeds van je hoor) de beurt is aan de rechte jeans. De rechte jeans zijn altijd cool en volledig authentiek (of ziet er zo uit tenminste, er zit een beetje stretch in), van brunch tot avondje uit, er is geen situatie waar hij niet op zijn plek is.

RI zou ... 'm met een paar goede hakken combineren om de enkels te accentueren.

JEANS
De

VILLANELLE
JAS

Heb je eigenlijk wel een outfit nodig als je jas er zo goed uitziet? Wat je ook draagt, dit is de kers op de taart. De chique robe-stijl heeft een dubbele knoopssluiting met luxueze goudkleurige knopen en een elegante ceintuur bij de taille, hiermee wil je de deur uit! Trek de kraag van weelderig imitatiebont omhoog (eventueel met zonnebril) en stap je favoriete spionnenroman binnen.

Heb je überhaupt nog een outfit nodig als je jas er zou goed uitziet? Wat je ook draagt eronder, deze luxe laag is de kers op de taart. De chique robe-stijl heeft een dubbele knoopssluiting met luxueze goudkleurige knopen en een elegante ceintuur bij de taille, hiermee wil je de deur uit!

RI zou ... laagjes in verschillende tonen gebruiken om alle aandacht op jezelf te vestigen.

JASSEN
De

GALORE
BLOUSE

Speel de hoofdrol in je eigen verhaal, en dat begint met een pussybow-bloes die van wanten weet. De Galore, zijdeachtig en met pofmouwen, is net zo vrouwelijk als edgy en niet geschikt voor kokerrokjes! Roze dragen betekent niet dat je geen badass-babe bent die precies weet wat ze wil. Wie heeft een held nodig als je er zelf een bent?

Speel de hoofdrol in je eigen verhaal, en dat begint met een pussybow-bloes die van wanten weet. Gemaakt van zijden en met pofmouwen omhelst de Galore vrouwlijkheid en is ook geschikt voor onverwachte stijlen.

RI zou ... de Galore opruigen met zwarte skinny jeans en laarzen met powerhakken.

BLOUSES
De

CHRISTIE
TOP

Hoe groter de schouders, hoe groter de impact. Boss-babe Christie weet hoe de boodschap aankomt: ga voor structuur, kleur en wees niet verlegen! Deze powertop maakt het leegroven van Tess McGill's 1989-garderobe overbodig en succes is verzekerd met de geaccentueerde schouders van dit seizoen en extra brede heupriem.  

Hoe groter de schouders, hoe groter de impact. Boss-babe Christie weet hoe de boodschap aankomt: ga voor structuur, kleur en wees niet verlegen! Van succes verzekerd, zowel in de boardroom als in de bar!

RI zou ... Christie het woord laten doen, met een chic paar zwarte skinny jeans en hakken.

TOPS
;