Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

merken

De wortels van Year Dot, opgericht in 2014 in het Noorden van Engeland, liggen diep verscholen in de underground clubscene, met dj's op Ibiza en het VK die het merk onderschrijven.

Year Dot is een van de meest opkomende streetwear-merken in het Verenigd Koninkrijk en biedt een strakke 'minder is meer' benadering van mode. Alle kledingstukken zijn afkomstig van een gepassioneerd intern ontwerpteam dat zich richt op het creëren van draagbare, no-nonsense ontwerpen, afgewerkt met het iconische Y.-logo.

Year Dot
De wortels van Year Dot, opgericht in 2014 in het Noorden van Engeland, liggen diep verscholen in de underground clubscene, met dj's op Ibiza en het VK die het merk onderschrijven. Year Dot is een van de meest opkomende streetwear-merken in het Verenigd Koninkrijk en biedt een strakke 'minder is meer' benadering van mode. Alle kledingstukken zijn afkomstig van een gepassioneerd intern ontwerpteam dat zich richt op het creëren van draagbare, no-nonsense ontwerpen, afgewerkt met het iconische Y.-logo.
;