Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

Beleid inzake door gebruikers gecreëerde content

Door je posts op sociale media en/of afbeeldingen (inclusief onderschriften) op sociale media te taggen met #imwearingri of #riverisland (de "RI-hashtags"), of met de volgende handles: @riverisland, @riverislandman @ristylestudio (de "RI-handles"), of door content te uploaden naar websites of mobiele applicaties van River Island en/of de River Island-pagina's op sociale media (samen de "RI-platforms") ga je akkoord met het volgende River Island-beleid.

Alle posts en content voorzien van RI-hashtags en/of RI-handles, of geüpload naar de RI-platforms, inclusief maar niet beperkt tot je naam, biografische informatie en alle andere namen, gebruikersnamen, pseudoniemen, tekst, gelijkenissen, graphics, logo's, merken, afbeeldingen, foto's, code, video's, clips, GIF's, bewegende beelden en alle andere informatie en materiaal worden in dit beleid aangeduid als "UGC".

 1. Je verleent ons een royaltyvrije, eeuwigdurende, onherroepelijke - tenzij je anders met ons overeenkomt - overdraagbare, wereldwijde licentie (inclusief het recht op sublicentie) om UGC te gebruiken, publiceren, bewerken en verwijderen naar eigen goeddunken en op alle media, voor enig doel, inclusief om reclame te maken voor onze producten;
 2. Je zegt hierbij toe en garandeert dat:
  1. i) je alle rechten bezit in UGC;
  2. ii) je toestemming hebt verkregen van een persoon die in UGC identificeerbaar is om de gespecificeerde rechten in dit beleid te verlenen, of waar die persoon 18 jaar is of jonger, je ofwel:
   1. de ouder of wettelijke voogd of dergelijke geïdentificeerde perso(o)n(en) bent of
   2. de uitdrukkelijke toestemming hebt gekregen van een ouder of wettelijke voogd van die geïdentificeerde perso(o)n(en) voor hun verschijning in UGC en voor jou wanneer je UGC indient bij de RI-platforms;
  3. iii) jouw gebruik en ons gebruik van UGC geen inbreuk zal maken op de rechten van derden of een overtreding vormen van toepasselijke wet- of regelgeving.
 3. Je doet hierbij onvoorwaardelijk en onherroepelijk afstand van (of verwerft dit van een derde partij indien van toepassing) alle morele rechten en andere soortgelijke rechten in verband met ons gebruik van UGC.
 4. Je gaat ermee akkoord dat de persoonlijke gegevens die we van UGC verzamelen worden verwerkt volgens onze Privacyverklaring en de voorwaarden in dit beleid.
 5. Je zult ons en elke persoon die namens ons handelt schadeloos stellen en vrijwaren tegen alle claims, eisen, kosten, aansprakelijkheden, schadevergoedingen en onkosten (inclusief redelijke juridische kosten) die wij mogelijk maken in verband met het gebruik van UGC.
 6. We behouden ons het recht voor om dit beleid op elk gewenst moment aan te passen, dus raadpleeg deze pagina regelmatig wanneer je UGC tagt of uploadt.
;