Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

Over ons

Hou van mode. Hou van River Island.

Met meer dan 60 jaren ervaring in moderetail is River Island een van de bekendste en meest geliefde merken in de winkelstraten.

Bij River Island geloven we in 'spreading the joy of fashion' en vieren we wat mensen en hun individuele stijlen uniek maakt. Onze klanten kunnen altijd op ons rekenen voor een geweldige look voor een avond uit en gelegenheidskleding, fantastische denim en statement-tassen en -schoenen. We zijn er trots op de perfecte winkel te zijn waar alles te vinden is voor een geheel nieuwe look van top tot teen.

Bij River Island streven we er altijd naar je nieuwe originele mode te bieden, met geweldig design als de kern van alles wat we creëren. Bijna al onze producten worden intern ontworpen en omdat ons ontwerpteam een van de grootste is in de moderetailbranche kunnen wij met trots elke week fantastische nieuwe mode aanbieden in de winkel en online.

Met meer dan 350 winkels in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en verder in Azië, het Midden-Oosten en Europa, en ook zes speciale online sites die in vier munteenheden werken, is het tijd om te gaan winkelen!

;