Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

#ImWearingRI: festival-lookbook Ft. Gallucks

Niets leuker dan een fantastisch muziekfestival om de zomer in te luiden en met Glastonbury glorend aan de horizon maken we ons alvast op voor een spetterend zonseizoen 2017, vol inspirerende ritmes. Om alvast in de stemming te komen hebben we de koppen bijeen gestoken met vier van onze favoriete bloggers die hier hun stijltips en suggesties voor het festivalseizoen delen. Allereerst Joel, oftewel Gallucks!

Joel's advies: 'Hou bij het uitkiezen van je kleding altijd rekening met comfort. Op festivals draag ik graag kleren waar ik me zowel zelfverzekerd als comfortabel in voel want je weet uiteraard dat je dezelfde outfit de hele dag en tot diep in de nacht aan zal hebben. Vergeet niet om een extra laagje mee te nemen voor na zonsondergang, zoals bijvoorbeeld een denim jack of een hoodie. Verder zit je altijd goed met een buiktasje om al je waardevolle spulletjes in te bewaren - onmisbaar voor je gemoedsrust!'.

Heeft de outfit van Joel je inspiratie gegeven of heb je jouw eigen festivalstijl gevonden bij River Island? Laat ons zien hoe jij je outfit draagt, op Instagram met de hashtag #ImWearingRI

reacties op blogs ondersteund door Disqus
;