Mijn River Island

Informatie en help

Volg ons

This Is Family

 We kickstarten SS19 in met een viering van familie. Het leven, de ervaringen en de fun … we delen meer dan alleen DNA. Biologisch of gekozen, de moderne familie heeft allerlei vormen en maten en wij zijn er voor!

Als familiebedrijf is dit geen tijdelijk onderwerp voor RI, het zit in het hart van wat wij doen en voor wie wij het doen - voor JOU!

This Is Family is gebaseerd op de organisatie van Labels Are For Clothes, een beweging die individualiteit hoog houdt. Deze keer focussen we op de diverse families die samengebracht en onderscheiden worden door meer dan alleen stijl.

In de loop van de komende weken stellen we jou onze echte cast voor waarmee de uitdaging van het familieconcept wordt aangegaan. We kijken verder dan labels om het verband binnen onze groepen en de waarden die hen uniek maken aan het licht te brengen.

Hier heb je alvast een snapshot van wat er komen gaat …

Billie, Ty en Tayo

Modelkoppel Billie en Ty trouwde in augustus 2017 en verwelkomde hun eerste kind, Tayo, minder dan een jaar later in juni 2018. Ze zijn intussen acht jaar samen, maar ondernemer Ty had nooit gedacht dat zij het traditionele huwelijkspad zouden bewandelen. Beide zijn echte multitaskers en het levendige paar heeft hun drukke Londense leven niet veranderd om Tayo (betekent koning), maar hem er gewoon ingepast. Billie documenteert haar ervaringen als nieuwe moeder op haar debuutblog Young London Mum.


Sadie, Ben en Nancy

Dit zijn onze superster-gezinsleden, de Fisks! Je herkent misschien de zesjarige Sadie, het ambitieuze 'trots anders'-model met hersenverlamming dat regelmatig te zien is bij River Island. We verwelkomen met blijdschap haar grote broer Ben (8) en kleine zusje Nancy (2) bij de start van dit nieuwe seizoen. Voor het eerst treden ze samen op als model, maar Sadie heeft ze laten zien hoe het moet.

O'Shea, Aaron en Junior

Ze zeggen dat vrienden je gekozen familie zijn en daarmee is deze groep het 100% eens. De Londense jongens O'Shea en Aaron zijn beste maatjes sinds hun zevende, toen ze kennismaakten op school. Junior kwam er later bij, ontmoette de anderen toen zij allen model waren tijdens de Fashion Week in Parijs in 2017. Wat hun bindt is de bescheiden herkomst en gedeelde ambitie.

Lawrie, America en Jamie

Jamie en Lawrie zijn een succesverhaal van online dating. Vijf en een half jaar plus een baby en een huis later heeft dit stel ons geloof in dating-apps weer nieuw leven ingeblazen. Het echtpaar dat beiden in de tv-productie werkt en in Essex woont, houdt van hun nieuwe rol als Daddy en Dada. Baby America werd in Californië geboren bij een draagmoeder in augustus 2018 en ze deelt daarmee haar verjaardag met prinses Margaret! Nu zijn ze samen thuis, gewoon "twee mannen en een kleine lady!" En een uitgebreide familiekring voor ondersteuning, maar vooral knuffels.

Volg @riverisland Instagram voor het actuele familienieuws.

Op zoek naar de looks in deze blog, of een garderobe-update voor het nieuwe seizoen? Shop nu onze laatste nieuwtjes!

reacties op blogs ondersteund door Disqus
;